Vil du være en del af et succesfuldt salgsteam, hvor det at vinde er hverdag?

CM Relations   •   01/11 2021

CM Relations samler på medarbejdere med vindermentalitet, vilje og store ambitioner!

Vi samarbejder med et af landets største El selskaber, og søger nye fuldtidskonsulenter til vores salgs team, der igennem telefonen varetager salg af flere forskellige El produkter. Har du erfaring med salg, er det et klart plus men på ingen måde et krav.

Som sælger i CM Relations får du grundig oplæring, og modtager effektiv salgstræning af vores salgstrænere. Vi sælger konkurrencedygtige produkter fra et landets største energi brands, hvilket betyder du hurtigt vil få succes og jobglæde i stillingen.

Vi arbejder ud fra mantraet “alt kan ske, men det er op til dig selv at få det til at ske”, så hos os er nøgleordene dedikation, vindermentalitet og hold-ånd.

Du har selv en stor andel i at bidrage til at holdet når sine mål, og vi tror på at fællesskab og succes går hånd i hånd.

Vi søger både fuldtid og deltidssælgere.

Hos os får du:

  • God Grundløn + Fælles og individuel bonus

  • Fælles arrangementer, der gør hverdagen lidt sjovere

  • Et hold der har din ryg i både medgang og modgang!

  • En daglig arbejdsgang i det centrale København nær Kongens Nytorv – tæt på alt hvad byen byder på og let adgang med offentlig transport.

Hvis det lyder som noget for dig, så giv os et kald på tlf. 50 24 53 11 eller send en mail med din ansøgning til job@cmrelations.dk med titlen ”Sælger”, og bliv en del af et team i rivende udvikling.