Projekbeskrivelse

CAFÉ CARLTON

SO-ME MARKETING FRA HJERTET AF VESTERBRO

Casen kort fortalt

Cafe Carlton ligger på Halmtorvet, og serverer fantastisk cafe-mad, lige fra de saftigste burgere og hjemmelavede fritter til fantastiske brunchbuffetter og frokostplatter med det hele. Om aftenen transformeres denne hyggelige cafe/restaurant til en pulserende bar, hvor de lækreste cocktails flyder fra baren mens musikken spiller.

Vi blev kontaktet med henblik på at styre deres sociale medier og markedsføring derpå, så de på restauranten kunne koncentrere sig om at gøre det de er bedst til – fantastisk mad og lækker stemning.

CM Relations blev hyret til at varetage følgende opgaver:

  • SOCIAL MEDIA MARKETING

Det leverede vi

Igennem et års tid har vi nu stået for Cafe Carltons sociale medier, og har gennem den tid udført og formidlet alt fra konkurrencer, kampagner og tilbud ud til kunderne, imens vi støt har forøget deres antal af følgere både på Facebook og Instagram.

Ved hjælp af content i høj kvalitet, heriblandt både billede- og videomateriale fra vores in-house-fotograf, har vi kontinuerligt sørget for en tilstrømning af kunder til restauranten, samt sørget for at videreformidle kontakt mellem kunderne og Carlton.

  • SOCIAL MEDIA MARKETING

Resultater

Resultatet indtil videre er en Facebook-side i støt vækst, som du kan se her:

SE SIDEN HER!

DEL DENNE CASE