Projekbeskrivelse

Danex Money Exchange & Travel

En Lyn-opgave i et nyt felt

Casen kort fortalt

Vi blev kontaktet af Hussein Ramadan, da hans gamle hjemmeside ikke længere levede op til de krav lovgivning foreskriver i hans branche, nemlig valuta-veksling og bankdrift. Dette betød at Hussein havde brug for en ny hjemmeside, og det i en fart!

Hussein har i flere år drevet virksomhed inden for veksel af valuta og rejser med stor grundighed og engagement, og det var derfor vigtigt for ham at have en hjemmeside som reflekterer de værdier og krav han stiller til sig selv

CM Relations blev hyret til at varetage følgende opgaver:

  • ONLINE MARKEDSFØRING

  • WEBDESIGN

  • GRAFISK ARBEJDE

Det leverede vi

Hussein’s krav til siden var simple men vigtige: Siden skulle fremvise de services Danex tilbyder, oplyse de ting lovgivningen foreskriver og samtidig være let at finde rundt på. Derudover var det vigtigt at siden kom op hurtigst muligt, så vi havde reelt set kun 24 timer til at gøre arbejdet. Hussein bad os derudover om at lave siden i de klassiske mørkeblå bank-farver og designe et logo for ham.

Derfor valgte vi at designe en simpel one-pager, med et design der leder den potentielle kunde ned ad siden til de essentielle oplysninger. Billederne fungerer blot som backdrop og tager ikke for meget fokus fra virksomhedens funktion og arbejde.

  • ONLINE MARKEDSFØRING

  • WEBDESIGN

  • GRAFISK ARBEJDE

Resultater

Selvom vi var under stort tidspres, fik vi sat denne flotte side op:

SE SIDEN HER!

DEL DENNE CASE