Projekbeskrivelse

FRISØR RIKKE CHARLOTTE

VORES FØRSTE FRISØR-SIDE

Casen kort fortalt

Rikke Charlotte er mobil frisør og stylist. Hun udfører mange forskellige frisør/stylist-opgaver, på alt fra filmsets, photoshoots, musikvideoproduktioner og teaterstykker til familieklip og enkelt-opgaver.

Af denne grund var det vigtigt for hende også at have en hjemmeside der reflekterer hendes services, og da hendes gamle side hverken kunne opdateres eller vedligeholdes blev vi hyret til at hjælpe hendes digitale kontaktflade ind i moderne tider.

CM Relations blev hyret til at varetage følgende opgaver:

  • WEBDESIGN

  • GRAFISK ARBEJDE

Det leverede vi

Rikke Charlotte er en travl kvinde, der udfører mange forskellige frisør-opgaver. Derfor er det vigtigt for hende at potentielle kunder let kan finde de relevante oplysninger, og også nemt kan kontakte hende.

Af denne grund byggede vi en stilren multipager, hvor alle oplysningerne er lette at finde, og hendes priser og services tydeligt fremkommer. Vi satte samtidig sidens billeder op, så de ikke stjæler fokus, men stadig på flotteste vis fremviser hendes arbejde.

Derudover lavede vi en kontaktformular der gør det lettere at specificere arbejdet – både for kunderne og for Rikke Charlotte.

Sidst men ikke mindst lavede vi nye logoer der passer ind i sidens design, men stadig viser Rikke Charlottes identitet.

  • WEBDESIGN

  • GRAFISK ARBEJDE

Resultater

Resultatet var denne flotte hjemmeside:

SE SIDEN HER!

DEL DENNE CASE