Projekbeskrivelse

Heather Hill

EN RIGTIG SOMMER-CASE

Casen kort fortalt

Heather Hill er et sommerprojekt som Richard Kaldal, som vi tidligere har arbejdet med på flere hjemmesider, har. Heather Hill er en grillbar i Rågeleje, og serverer grillmad og lækker økologiske is. Da projektet var nyt i sommers, manglede de en hjemmeside hvor man kunne finde information om stedet.

CM Relations blev hyret til at varetage følgende opgaver:

  • WEBDESIGN

  • GRAFISK ARBEJDE

Det leverede vi

Da siden ikke skulle indeholde andet end information om stedet og de ting de sælger, valgte vi at bygge en simpel one-pager, hvor informationerne var let tilgængelige og der ikke var for mange distraktioner. Derfor blev designet sat op med flotte billeder og lyse farver, da det simple look både ser godt ud og ikke tager øjnene for meget væk fra de ting som betyder mest, nemlig informationerne.

Designet blev til en landingpage hvor man via scrolling kan få alle informationerne ind så let som muligt. Vi inkluderede også et kort, så kunder let kunne finde dertil. Siden blev samtidig designet så den stod så godt som muligt på en mobil, da grillbaren ligger et sted hvor folk muligvis skulle bruge informationerne når de var på vej dertil.

  • WEBDESIGN

  • GRAFISK ARBEJDE

Resultater

Resultatet var denne flotte hjemmeside:

SE SIDEN HER!

DEL DENNE CASE