Projekbeskrivelse

IPSEN & CO

GOD DAG & GOD SMAG

Casen kort fortalt

Ipsen & Co er en klassiske kaffebar på Frederiksberg. Deres Koncept er simpelt: Lækre ingredienser og gode råvarer uden at overkomplicere det.

Ligesom menukortet var det vigtigt for Ipsen at hjemmesiden formidlede budskabet om en kvalitetsbevidst kaffebar, med nøje udvalgte ingredienser og en forkærlighed for at tage sig tid til tingene. Nøgleordene for hjemmesiden skulle ligesom kaffebaren være Økologi & Bæredygtighed, med fokus på kvalitet og stemning. Simpelt og ligetil.

Sidens farver skulle matche kaffebarens klassiske frederiksberg-farver: Hvid og grøn. Da det var vigtigt for Ipsen at det var produkterne der er i fokus, blev vi enige om at arbejde med et simpelt design, der istedet for at tage opmærksomhed fra de ting som Ipsen gør bedst, hjælper til med at bringe dem endnu mere i fokus.

CM Relations blev hyret til at varetage følgende opgaver:

  • Webdesign

  • Online marketing

Det leverede vi

Ud fra Ipsens ønsker om en simpelt med lækker side der fokuserede på de flotte billeder og lækre produkter, konstruerede vi en simpel multipager med et galleri hvor kunderne selv kan dele deres kulinariske oplevelser i de dejlige omgivelser Ipsen & Co tilbyder. De flotte billeder bliver highligtet af enkle rammer, og vi fandt en måde hvorpå det simple, men lækre menukort bliver displayet bedst muligt.

En enkelt og informativ menu binder siden sammen, så det altid er muligt at finde rundt på siden, uanset om man skal kontakte kaffebaren eller finde menukortet.

  • Webdesign

  • Online marketing

Resultater

Resultatet var denne flotte hjemmeside:

SE SIDEN HER!

DEL DENNE CASE