Projekbeskrivelse

N.OBU

ET ASIATISK FUSIONS-EVENTYR

Casen kort fortalt

Vi blev kontaktet af vores kunde Wokbaren, hvis hjemmeside og social media vi længe har stået for, i slutningen af efteråret med henblik på at lave en ny hjemmeside til deres re-lancering af restaurant, når de blev til N.OBU – med nyt koncept, ny menu og nyt navn.

Vi skulle derfor stå for at lave en flot ny hjemmeside som i alt sin enkelthed formidler deres koncept, den nye menu og restaurantens nye identitet.

CM Relations blev hyret til at varetage følgende opgaver:

  • WEBDESIGN

  • GRAFISK ARBEJDE

Det leverede vi

N.OBU ligger på Halmtorvet i hjertet af København, og serverer lækker asiatisk fusionsmad i stilrene lokaler. Det var derfor vigtigt at den hjemmeside vi lavede reflekterede netop dette.

Af denne grund byggede vi en stilren multipager, uden for mange dikkedarer, hvor alle oplysningerne er lette at finde, og menuen samt take-away links tydeligt fremkommer. Vi satte samtidig sidens billeder op, så de ikke stjæler fokus, men stadig på flotteste vis fremviser restaurantens identitet.

Sidst men ikke mindst lavede vi nye logoer der passer ind i sidens design og spiller med restaurantens fokus og identitet.

  • WEBDESIGN

  • GRAFISK ARBEJDE

Resultater

Resultatet var denne flotte hjemmeside:

SE SIDEN HER!

DEL DENNE CASE