Projekbeskrivelse

NOBEL SERVICE

ONLINE TILSTEDEVÆRELSE & NYE MATERIALER

Casen kort fortalt

NOBEL Service er en rengøringsvirksomhed med 15 års erfaring, som tilbyder en bred vifte af ydelser indenfor rengøring, vinduespolering og facility til private og offentlige erhvervsvirksomheder.

Vi blev kontaktet i efteråret ’17 fordi de deres marketings-strategi havde brug for en overhaling, og samtidig havde brug for hjælp til telemarketing og booking.

NOBEL havde brug for en ny hjemmeside, der bedre repræsenterede den service og de værdier de tilbyder, samt visitkort og andet marketingsmateriale.

CM Relations blev hyret til at varetage følgende opgaver:

  • ONLINE MARKEDSFØRING

  • WEBDESIGN

  • GRAFISK ARBEJDE

Det leverede vi

For bedst muligt at kunne præsentere de services NOBEL tilbyder, byggede vi en let midter-centreret multipager i lyse farver, der komfortabelt leder den besøgende ned ad siden til de vigtige oplysninger. Da deres forretning er afhængig af at de kan kontaktes, placerede vi disse oplysninger centralt på landing-pagen, samt lavede en nem kontaktformular til kontakt-siden.

Vi lavede desuden visitkort og flyers, så de havde noget materiale de kunne give kunderne.

Derudover havde de også brug for hjælp til at skaffe nye kunder, så igennem en periode har vi med succes lavet telemarketings-arbejde for dem.

  • ONLINE MARKEDSFØRING

  • WEBDESIGN

  • GRAFISK ARBEJDE

Resultater

Resultatet var bland andet denne flotte hjemmeside:

SE SIDEN HER!

DEL DENNE CASE