Projekbeskrivelse

NORTHGUARD

EN SIKKER BEGYNDELSE

Casen kort fortalt

I forlængelse af vores tidligere samarbejde med IT-sikkerhedsfirmaet Best Security, blev vi omkring julen ’18/’19 kontaktet af nogle af folkene bag, som nu stod med et nyt projekt. De ville simpelthen starte deres eget firma, Northguard, og ville have os med på vognen fra start.

Vi gik derfor til værks med opgaven lige efter jul, en opgave som vi allerede kendte godt, da den i bund og grund var ens med vores tidligere arbejde. der i princippet er klassisk mødebooking, med twistet at man giver folk en gave, hvilket gør jobbet anderledes og interessant.

CM Relations blev hyret til at varetage følgende opgaver:

  • TELEMARKETING

Det leverede vi

Siden tiden omkring årsskiftet er Northguard, med vores hjælp, gået fra at være en nyopstartet virksomhed til en af de store navne i den danske IT-sikkerhedsbranche. Kvaliteten er unægteligt i top, og det hårde arbejde har eksempelvis resulteret i branchens højeste karakter på trustpilot samt tusindvis af møder med potentielle kunder.

  • TELEMARKETING

Resultater

Efter en start som både gik op og ned, har vi opbygget et solidt samarbejde med Northguard, og formidlet kontakt mellem dem og tusindvis af potentielle kunder.

DEL DENNE CASE