Projekbeskrivelse

NUOVA ITALIA

ÆGTE ITALIENSKE SPISEHUSE

Casen kort fortalt

Nuova Italia en restaurantionskæde med tre restauranter; Trattoria, Ristorante & Il Terzo. Alle tre er restauranterne udført i et lækkert italiensk-inspireret design, hvor det er hyggen og den lækre mad der er i fokus.

Nuova Italia manglede en hjemmeside der korrekt repræsenterede deres ægte italienske stil, og deres tilstedeværelse på de sociale medier var nærmest usynlig, så i starten af marts ’18 blev vi hyret til at udarbejde en fuldstændig skræddersyet markedsførelses-strategi.

CM Relations blev hyret til at varetage følgende opgaver:

  • ONLINE MARKEDSFØRING

  • WEBDESIGN

  • GRAFISK ARBEJDE

Det leverede vi

Restauranterne er lækkert indrettet, og tilbyder alt hvad det italienske køkken indebærer. Her finder du de lækreste pasta-retter, de sprødeste pizzaer og de saftigste bøffer, alt sammen perfekt parret med de bedste vine.

Det var netop de fantastiske retter og de lækre vine, essensen af forretningen, der skulle i fokus, og det var med den tanke vi gik igang.

Vi designede derfor en levende multipager, hvor hver restaurant havde deres egne menuer, bookingmuligheder og kontakt-informationer, og på samme tid blev forenet under Nuova Italia-banneret. Da det netop var tre restauranter der skulle flettes ind under det samme banner, var det vigtigt at alle de relevante informationer er lette at finde, uden at informationsmængden tager overhånd og gør det forvirrende.

  • ONLINE MARKEDSFØRING

  • WEBDESIGN

  • GRAFISK ARBEJDE

Resultater

Resultatet var denne flotte hjemmeside:

SE SIDEN HER!

DEL DENNE CASE