Projekbeskrivelse

wokbaren spicylicious

Asiatisk/skandinavisk fusion i særklasse

Casen kort fortalt

wokbaren – spicylicious er en asiatisk/skandinavisk fusionsrestaurant i særklasse. Beliggende på Halmtorvet i København, har restauranten med sin eksotiske mad, såvel som de gennemført stilfulde lokaler dannet rammen om en kulinarisk oplevelse der oser af autenticitet, elegance og et gennemført design.

Netop designet var derfor vigtigt at få inkorporeret i fremstillingen af hjemmesiden, der skulle bruges som et udstillingsvindue til potentielle, såvel som nuværende kunder.

Vi blev hyret til følgende opgaver:
  • SOCIAL MEDIA MARKETING

  • ONLINE MARKEDSFØRING

  • WEBDESIGN

Det leverede vi

Da wokbaren – spicylicious har et så unikt og gennemført design i restaurantet, var det ekstremt vigtigt for kunden at den samme elegance og kræsen for detaljerne blev overført til hjemmesiden, da hans tidligere hjemmeside slet ikke matchede den klasse som den fysiske tilstedeværelse krævede, faldt det til os at bygge en hjemmeside op fra bunden.

I designet af siden, en stemningsfuld multipager, fandt vi inspiration i de smukke lokaler på Halmtorvet. Det var samtidig derfor oplagt for os at bruge billeder af lokaliteten centralt i designet. Sidens opsætning fokuserer på display af af både de lækre omgivelser såvel som den dejlige mad, så derfor valgte vi at holde menuerne på så simpelt et plan som muligt, så det samtidig kunne være let-overskueligt og classy.

Derudover fik vi til opgave at varetage wokbarens facebookside, hvor vi gennem en længere periode stod for alt fra konkurrencer og events til tilbud og kampagner. Igen her var det vigtigt at stilen fra restauranten blev holdt, hvorfor der var fokus på god kvalitet og stilrene billeder.

  • SOCIAL MEDIA MARKETING

  • ONLINE MARKEDSFØRING

  • WEBDESIGN

Resultater

Resultatet var denne flotte hjemmeside:

SE SIDEN HER!

DEL DENNE CASE

SKAL VI MØDES?

We make it happen!

KONTAKT OS