Projekbeskrivelse

XXL ALL SPORTS UNITED

LANCERINGEN AF XXL ALL SPORTS UNITED I DK

Casen kort fortalt

XXL ALL SPORTS UNITED er Nordens største forhandler af sports-udstyr, med enorme varehuse i resten af norden.

I forbindelse med lanceringen af deres webshop i Danmark kontaktede de os i starten af 2016, så vi kunne opsætte hvad der blev vores første field marketing-opgave.

XXL ALL SPORTS UNITED havde brug for landsdækkende lancering, og vi fik derfor til opgave at promovere på gaden fra Aarhus til København.

Efter vores første succesfulde samarbejde blev vi efterfølgende hyret til at promovere dem igen til Black Friday på samme måde senere samme år.

CM Relations blev hyret til at varetage følgende opgaver:

  • FIELD MARKETING

Det leverede vi

XXL ALL SPORTS UNITED var relativt ukendte i dansk sammenhæng, så derfor havde de brug for at vi skabte størst mulig synlighed.

Vi tog derfor ud på over tyve lokationer rundt om i landet, hvor vi samplede deres tilbudsavis, samt uddelte give-aways i promotion-øjemed, for at skabe mest mulig hype om lanceringen.

Da det blev tid til Black Friday samme år, blev vi igen hyret til at udføre samme opgave, som vi til stor tilfredshed udførte uden problemer.

  • FIELD MARKETING

Resultater

Vi havde gennem flere omgange et velfungerende samarbejde med XXL ALL SPORTS UNITED, med fuld tilfredshed fra kunden, som gav os en god anmeldelse på Trustpilot.

LÆS ANMELDELSEN HER

DEL DENNE CASE