EN LILLE EN TIL GANEN

De Bedste Snapse & Likører

Styrkede Relationer

Hos CM Relations har vi løbende hjulpet Likørhaven med marketingsopgaver igennem det sidste stykke tid, og nu er tiden kommet til at tage skridtet videre.

Nu hvor sommeren nærmer sig, er der intet bedre tidspunkt til at hjælpe med at få Danmarks øjne op for de helt unikke produkter Likørhaven laver, og vi har netop indgået en aftale om at stå for salget og distributionen af Likørhavens lækre lokalproducerede snaps og likører i København & omegn, så det bliver nemmere for flest muligt at smage på de fantastiske varer.

Hos CM Relations er det utroligt vigtigt at vi kan stå inde for de samarbejdspartnere vi har, og derfor var det oplagt fra starten at arbejde videre med Ronny Hersbak, direktøren for Likørhaven, da han kontaktede os.

Snaps & Likører uden lige

Likørhaven, hvis hjemmeside vi har lavet, står for danskproducerede snaps og likører i verdensklasse. Deres sortiment, der kun er lavet på de bedste råvarer, består af flere forskellige fantastiske produkter, heriblandt:

  • Porsesnaps
  • Agernsnaps
  • Slåenlikør og snaps
  • Valnøddesnaps

og mange flere.

Vores opgave i CM relations er at få de velsmagende produkter ud i de københavnske restauranter og cafeer, så hvis din restaurantions-virksomhed har lyst til at prøve noget lækkert lokalproduceret snaps eller likører, så kontakt os.

Klik ind for at se Likørhavens hjemmeside eller kontakt os herunder.

KONTAKT OS
SE HJEMMESIDEN