Er du sulten efter salg ?

CM Relations   •   24/03 2022

CM Relations søger nye sælgere som er klar til at indgå i et energisk team !

Vi tror på at sult, energi og dedikation er vejen til at opnå sine mål – og hos CM Relations har vi rammerne for at du kan vokse som individ og sælger!

Vi klæder dig godt på, så du hurtigt kan indgå som en del af salgsteamet, samt giver dig kompetencer, som du kan bruge resten af livet!

Vi sælger konkurrencedygtige produkter fra et af landets største energi-brands, hvilket giver både god name-recognition og gør selve salgsprocessen nemmere.

I CM Relations er holdet i fokus, vi kæmper fælles for at nå vores mål og vi elsker at fejre det med fælles arrangementer når det lykkes!

Vi har plads til alle, såfremt du har en stærk arbejdsmoral og er villig til at give alt hvad du har – HVER DAG! Erfaring inden for telemarketing er et plus, men ikke en nødvendighed hvis du har den rette profil.

Vi søger fuldtidssælgere der kan tiltræde med det samme og kan arbejde i tidsrummet 09-20 med skiftende vagter.

Hos os får du:

  • God Grundløn + Fælles og individuel bonus

  • Fælles arrangementer, der gør hverdagen lidt sjovere

  • Et hold der har din ryg i både medgang og modgang!

  • En daglig arbejdsgang i det centrale København nær Kongens Nytorv – tæt på alt hvad byen byder på og let adgang med offentlig transport.

Hvis det lyder som noget for dig, så giv os et kald på tlf. 53 63 05 88 eller send en mail med din ansøgning til job@cmrelations.dk med titlen ”Sælger”, og bliv en del af et team i rivende udvikling.