MARKEDSFØRING I ØJENHØJDE

Når den næste markedførings- og salgs-strategi skal lægges, er mulighederne mange. Hvor skal kunderne mødes, hvad mødes de med, og hvilket budskab tager de med derfra?

Uanset  om det er online, via de sociale medier, eller om det er en fysisk indsats via f.eks. field- eller telemarketing, så skal der være en klar rød tråd igennem en ny kampagne. Hos CM Relations har vi stor erfaring med både planlægning samt eksekvering af nye salgs- og markedsføringstiltag.

Vi har eget call-center, løser online/social media marketing in-house, og så finder vi altid gerne de folk du mangler til dine fysiske events. Derudover har vi et stort netværk af leverandører, så vi kan levere lige det du står og mangler til din næste kampagne.

BRANDING

Branding er i dag noget som rigtig mange påstår de er verdenmestre i. Men hvad kræver det egentlig at sikre sig selv god Branding?

Først & fremmest er det vigtigt at sætte sig ned og bruge noget tid på at undersøge hvad det er som kunderne forbinder med netop dit brand. Herefter er det også værd at overveje hvor meget den nye branding skal adskille sig fra det syn kunderne har. Til sidst bør man lægge en  gennemført strategi for introduktionen til den nye branding-kampagne. Hos CM Relations har vi stor erfaring med at løse den slags opgaver både online og fysisk. Vi hører gerne fra dig inden du går igang med den helt store re-branding.

En stærk profil på de sociale medier, kan i dag være altafgørende for mange virksomheders chance for at få opnå succes.

Det kræver enten tid og tålmodighed eller en masse ressourcer.

Hos CM Relations tilbyder vi effektfuld og content-baseret Social Media Marketing.

SKAL VI HJÆLPE DIG VIDERE PÅ REJSEN?

WEBDESIGN

& ONLINE LØSINGER

En hjemmeside er i dag der hvor mange slut-brugere ender med at handle, efter at være ledt dertil fra de sociale medier.

Derfor er det mindst ligeså vigtigt at have styr på sin online-del, som det er at være tilstede på de sociale medier. Hos CM Relations kender vi værdien af en stærk social media-profil kombineret med en gennemtænkt online-profil. Vi arbejder til daglig med at sikre at koncepter bliver optimeret på begge områder, og vi vil altid gerne høre fra din virksomhed.

Vi kan på det varmeste anbefale CM Relations til andre der ønsker et stærkt samarbejde og gode resultater via event/field marketing.

Peder Søderberg, XXL All Sports United

Professionel attitude, arbejder som aftalt, fleksible, omstillingsparate, fornuftige priser & kvalitetsbevidste. Mødebooking? Prøv dem.

Steen Lautrup, Catillo

ØVRIGE SERVICES

Nye Medarbejdere

Samtale-afholdelse

Social Media Recruitment

Digitalt Tryk & Foliering

Tekstiltryk & Arbejdstøj

Vektorgrafik & Grafisk Arbejde

Rapportering

Kvalitets-sikring

Statistikker

CASES

SKAL VI MØDES?

We make it happen!

KONTAKT OS