SPLINTENS SNITTESKOLE

FIND DIN INDRE SNEDKER

ET ANDERLEDES FIRMA-EVENT

Hos CM Relations laver vi også andet end marketing. Vi har derfor indgået et samarbejde med Jeppe Rose og hans kursusvirksomhed Splintens Snitteskole, om at tilbyde firma- og teamevents i form af snedkerkurser. Jeppe har mange års erfaring indenfor snedkerfaget, og han kan derfor guide kursusdeltagerne fermt fra start til slut, så alle deltagerne kommer hjem med et lækkert hjemmelavet produkt og en oplevelse ud over det sædvanlige.

Herunder kan du læse mere om de forskellige kurser CM Relations tilbyder i samarbejde med Splintens Snitteskole:

TAPAS PLATTEN – Kursus 1

Tapas platten er en rigtig god opgave at starte med. Du får selv lov til at vælge et stykke træ, som du skal bearbejde, indtil det ender med en smuk og lækker overflade.

Godt at vide: alle stykker er forskellige, så ud fra vores store lager får du mulighed for at skabe dit eget unikke look.

KNIVBLOKKEN – Kursus 2

Knivblokken består af flere dele, som sættes sammen til en stor blok. Du vil få mulighed for selv at vælge de stykker træ, du synes, er smukkest og passer dig bedst. Du kan derfor vælge det træ der passer bedst til dine egne knive, for at skabe en knivblok der passer perfekt ind i dit køkken.

Godt at vide: Her vil det være smart, at du måler dine knive op i forvejen, hvis det skal være til dig selv. Vi har bearbejdet en del af materialerne i forvejen, for at spare på tiden, så du kan fokusere på detaljerne. (Dette gør vi for at undgå for mange gentagelser, så du lærer så meget som muligt).

VINHOLDER

Her skal der kræses lidt for opgaven. Du skal selv sammensætte det træ, du synes, der ser pænest ud. Du vælger også, om det skal være til 4, 6 eller 8 flasker vin.

Godt at vide: Vi har bearbejdet en del af materialerne i forvejen, for at spare på tiden, så du kan fokusere på detaljerne. (Dette gør vi for at undgå for mange gentagelser, så du lærer så meget som muligt).

Hvad følger med:

  • Aftensmad, i form af en sandwich (vi spiser, imens vi arbejder)
  • Vand, kaffe, te
  • De produkter du når at lave
  • Forsikring, som dækker dig undervejs på kurset
  • Sikkerhedsudstyr under kursus forløb

Normalpris 2.000,00 kr. pr. person

Tilbudspris 1.500,00 kr. inkl. moms pr. person – 

SPAR 500,00 kr.

Gælder v. booking af et fuldt hold på otte personer

Tilmelding foregår via linket herunder:

TILMELD DIG HER!